svētdiena, 2013. gada 13. janvāris

Labākais komandas saniegums

Šī ir tā reize, kad nevaram klusēt un nepateikt, kā mums izdevās sasniegt šo augsto otro vietu divnieku konkurencē. Viss jau sākās ar treniņu sesiju, kuru mūsu jaunais pilots ar saviem partneriem aizvadīja gana pārliecinoši jau no pirmās dienas, kaut arī pirmajā trases treniņā Oskars nemaz nepiedalījās boba stumšanā, bet jau sēdās iekša tiklīdz bobis novietots starta gropē. Iemesls tam bija  no iepriekšēja posma, kas risinājās Altenbergas trasē gūtā kājas trauma. Nedēļas sākumā likās, ka nekāda stumšana pilotam nesanāks, bet ar profesionālā daktera palīdzību, ātri tikām uz strīpas.

Pēc pēdējiem treniņbraucieniem nonākam strupceļā ar slidu izvēli, jo laika prognozes sacensību dienai solās ar sniegu un nelielu aukstumu, kas nebija vērojams treniņos, tāpēc kopīgi  komanda izvēlas riskēt un uz divnieku kamanām tiek liktas sacensību režīmā nepārbaudītas slidas, taču treniņos tās sevi parādīja kā konkurēt spējīgas. Redziet, risks, tomēr reizēm attaisnojas un dod labu rezultātu. Četrinieka kamanām slidu izvēle bija vieglāka, tā teikt puiši paliek pie pārbaudītām vērtībām.

Varam teikt, ka divnieku sacensībās tika veikti divi teicami braucieni, taču otrā brauciena sākums pēc starta daudziem lika saķert galvas un domāt, ka atkal tiek spēlēta vecā dziesma, bet nekā, Oskars nobrauca lielisku braucienu un komanda tajā brīdī finišēja ka pirmā.Atliek nopūsties par labo iznākumu.
Sazinoties ar Oskaru nākas secināt, ka tā visa cēlonis esot bijušas garās kājas, bet ja nopietni, tad pilots ar kāju aizskāra stūres iekārtu, kas momentāni reaģēja un ienesa komandu bortā. Kāpēc kāja? Jo lecot iekšā kamanās, Oskaram ar kāju jānospiež pedālis, kas nolaiž stumšanas ručku, taču divas reizes nospiežot nekas nenotika un uzspiežot kārtīgāk tika aizķerta stūres sistēma.

Ceram uz labu iznākumu četrinieku sacensībās, kas komandai un, galvenokārt, puišiem būs labs grūdiens pirms sezonas svarīgākajām sacensībām, proti, Eiropas čempionāta un Pasaules čempionāta.


Divnieku kopvērtējums.



Vairāk rezultātu šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru