otrdiena, 2012. gada 11. decembris

Beidzot komandai ir izdevies nobraukt divus labus braucienus, protams, bez kļūdām neiztikt. Droši vien visi jau ievēroja, ka pirmajā braucienā gadījās kļūda stūmējam  Arvim Vilkastem, taču, veiksmīgi noreaģējot , Arvis veiksmīgi spēja tikt kamanās un varējām turpināt cīnīties, bet nelielu iespaidu tas atstāja uz starta izejas ātrumu, kam ir ļoti liela nozīme.Braucienos arī bija redzamas un netik redzamas kļūdas, taču pats galvenais, ka otrais brauciens tika aizvadīts ļoti augstā līmenī, kas ļāva mums kopīgiem spēkiem izcīnīt augsto trešo vietu. Apsteidzām ļoti skaļus uzvārdus, kas arī ir cilvēki un arī  viņiem gadās pieļaut kļūdas.
Nākas secināt, ka Winterbergas trase Oskaram iet no rokas, jo jau otro gadu pēc kārtas šeit izcīnam medaļu un arī nākotnei, tas ir labs ieskrējiens, jo jau 2015. gadā tieši Winterbergas trasē risināsies Pasaules čempionāts.
Protams, vilšanās ir par divnieku sacensībām, kurās pirmajā braucienā tika pieļauta ļoti rupja ķūda jau paša trases sākumā.

''Jā, divniekos uzņemos pilnu atbildību par šo muļķīgo kļūdu. Nepareizi noreaģēju šajā situācījā un ietriecāmies mazās virāžas sākumā un tur vis aizgāja pa ķēdīti.Tādos gadījumos bobs vienkārši uzņemto starta ātrumu nodzēš un vis iekrātais ieskrējiens jākrāj no jauna, ko izdarīt ir grūti, zinot, ka braukšana nav tīra, bet lai nu kā mobilizējāmies uz otro braucienu un pakāpāmies līdz septītai vieta. Bijām gatavi cinīties par labākam pozīcījam'', rezumē Oskars.

Lai nu kā šos rezūltātus varam vērtēt, kā ļoti augstus un gaidam ar nepacietibu nākamās sacensības, jo Eiropas trasēs šīs cīņas paliek interesantākas un iesaistās tajās daudz vairāk pilotu, un, kas pats galvenais, arī mūsu komanda, kas vienmēr cīnās līdz pēdējam.


Divnieku kopvērtējums Pasaules kausā.



Četrinieku kopvērtējums Pasaules kausā.





Kā arī visi rezūltāti šeit

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru