piektdiena, 2012. gada 9. novembris

Kad starta šāviens atskanējis.

Pāris jautājumi Oskaram un atbildes par divnieku sacensībām.

Apsveicu ar starta rekordu.

Paldies,bet šobrīd nedomāju par tādām lietām, jo jāizvērtē pieļautās kļūdas,  lai sagatavotos rītdienai. Labāk būtu iztikuši bez tā starta rekorda un iekļuvuši labāko sešiniekā.

Televīzījas ekrānā nekas neliecināja par tik lielām briesmām?

Jā, varbūt pie televizora neredz to svarīgāko virāžu ieejas un izejas, kur zaudējām ātrumu. Atzīšos, ka  otrais brauciens bija ļoti vājš, turklāt neesmu izpildījis vienu no saviem mērķiem, nobraukt otro braucienu tuvu pirmā brauciena līmenim, žēl.

Varbūt vaina meklējama slidu izvēlē?

Noteikti nē, jo pirmais brauciens to pierādīja, kā arī bijām starp labākajiem ātruma ziņā, izņemot amerikāņus, protams.Vaina meklējama braukšanā.

Liekas ar fizisko kondīciju viss kārtībā gan pašam, gan stūmējiem?

Domāju, ka viss rit kā plānots, ja sākumā likās, ka patraucēs pašam sagatavoties septembrī gūtā trauma, tad jāsaka paldies dakteriem, kas palīdzēja ātrāk tikt uz kājām, lai varētu pēc iespējas ātrāk atsākt pilnvērtīgus treniņus, bet jāturpina strādāt un vel uzkrāt spēkus, lai pietiek līdz sezonas beigām.

Vai jaunas četrinieks gatavs rītdienas pirmajām ugunskristībām?

Jā. Atliek nobraukt divus labus braucienus. Nepieļaut vakardienas kļūdas.

Kā vērtē pretinieku sniegumu, labi sagatavojušies vasarā?

Liekas, ka daudzi nav pietiekami labā fiziskajā kondīcijā, kas noteikti sezonai ritot mainīsies. Domāju, ka pēc pirmajiem trīs posmiem būs lielāka skaidrība, kad visi būs jau iegājuši sezonas ritmā. Šobrīd grūti ko vairāk teikt.

Nepietrūkst šveicietis Heftī ar partneriem, ar ko pacīnīties startā?

Jācīnās un jārespektē ikviens pretinieks. Uzskatu, ka ar startu visam jābūt kārtībā, cītīgi strādājot. Šosezon vairāk jākoncentrējas uz stabilitātes nostiprināšanu, protams, starts ir nozīmīga sastāvdaļa un mūsu trumpis, bet jāmācās braukt, Soči vairs nav tālu un tur ar vienu labu braucienu būs daudz par maz.

Novēlu veiksmīgu staru četrinieku sacensībās un veselību.

Paldies. Galvenais būt pacietīgiem, kā nekā sezonas sākums ļoti smags, bet vērtīgs nākotnei. Katrās sacensībās centīsimies sasniegt un apgūt pēc iespējas vairāk.


Kopvērtējums pēc pirmā pasaules kausa.

( J )-juniori

Vairāk rezultātu šeit








Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru